Victorya

Victorya zal op 11 april gesterilliseerd worden. Zolang het goed gaat blijft zij bij mij wonen. 

Victorya is een Red tabby point.  Code NEM d21. Ze is geboren op 22-11-2019 in Italië.  Een forse dame met een mooie robuuste bouw. 6kg. Zie foto's onder aan de pagina. 

Stamboom via pawpeds: Aleksej Dvictorya (pawpeds.com) 

Karakter: Lief, persoonsgericht, knuffelpoes, speels

Korte omschrijving van dit rooie donderstraaltje.

Victorya heb ik dus met volle enthousiasme gekocht vlak voor dat corona in Nederland was. Zij zou in maart 2020 naar mij toe gebracht worden door een koerier. Helaas nam dit een hele andere wending want Italië zat al in lockdown en Nederland ging er vlak achterna ook in Lock down. Vliegvelden gingen dicht en grenzen ook. Dit betekende slecht nieuws voor ons. Victorya kon niet komen. Na lang twijfelen toch maar een gok genomen om te wachten tot wanneer ze wel zou kunnen komen. Voor mij duurde dit natuurlijk een eeuwigheid maar begin juni zag het er allemaal weer wat beter uit en 19 juni kon ze toch uiteindelijk komen. Ze was dus al 7 maand oud en eigenlijk niet echt kitten meer. Hierdoor had ze erg veel moeite met het aanpassen aan de volwassen katten. We merkte al gauw dat haar socialisatie niet helemaal goed zat. Ze was enorm onzeker en niemand mocht bij haar komen of aan haar zitten. De enige die ze vertrouwde was ik of onze castraat Sid. Na veel geduld en veel socialiseren zagen we haar steeds meer vooruit gaan en liet ze zich steeds meer zien. Tot dat de hormonen om de hoek kwamen kijken. Hierdoor heb ik een keuze gemaakt om haar toch op een implantaat te zetten zodat ze eerst echt 100% uit haar schulp kon komen. Deze heeft ze sinds 8-03-2021 en ze doet het super! geen moment spijt van gehad. Ik had kunnen denken nou we gaan gewoon fokken en dan zien we het wel. Nee ik koos voor haar en echt alleen haarzelf. Dit zijn momenten waardoor je als fokker zijnde enorm op de proef wordt gesteld. Want natuurlijk had ik graag kittens gewild maar nee. Dit komt vanzelf. De Suprelorinimplantaat kan 6 maand tot 2 jaar duren tot deze is uitgewerkt. Ook zitten er risico's aan vast dat Victorya helemaal niet meer vruchtbaar wordt. Het is dus een kwestie van geduld wanneer deze uitwerkt. Ik zou toch echt heel graag een nestje van haar willen. Oftewel geduld is een schone zaak!

Op 22-05-2022 heeft ze haar eerste nestje gehad. Zie nest A.

Op 29-09-2022 Sinds vandaag staat Victorya weer op de chip. Ze kan zo goed bijkomen zonder last te hebben van haar hormonen.